Følg BIK BOK Norge

BIK BOK presenterer sommer 2018

Pressemelding   •   mai 08, 2018 09:01 CEST

Denne sommerens kolleksjon handler om den kommende festsesongen. Med den skandinaviske sommeren i tankene gir Bik Bok deg en feminin, men en kul og spennende kolleksjon som fungerer godt til en dag på stranden, men også til de lange sommernettene på byen.

Hvit er nøkkelfargen i sommer og vil være å se på forskjellige stoffer som blant annet broderie anglais, heklet og delikat bomull. For å supplere det hvite er print og mønstre svært viktig. Her vil du se fokus på maritime striper, regnbue striper og blomster print.

Blomsterprintene kommer i alle forskjellige former og størrelser, samtidig som kolleksjonen byr på sterke og bleke pasteller.

Denim er fortsatt en viktig trend i sommer og det er spesielt lyseblå og hvit denim som dominerer denne sesongen. I kombinasjon med de romantiske skjørtene og toppene i kolleksjonen vil det gi deg en avslappet og kul look.

Nøkkelplagg for sesongen er vide bukser med striper eller knappdetaljer, lange kjoler i hvitt eller blomsterprint. Den høye midjen er i fokus med «paperbag» bukser og belter, som med fordel styles sammen med en croppet topp eller badedrakt. Skreddersøm er også en viktig trend denne sommeren hvor den hvite eller stripete dressen er en sikker vinner.

For å få den uanstrengte dag til kveld looken kombineres den lange sommerkjolen med sneakers og denimjakke på dagen, mens på kvelden kan det byttes ut med høye hæler og en skreddersydd jakke. 

Vedlagte filer

PDF-dokument